Club Brugge en Clement zwaar onder vuur: "Wat een toneel!"

Club Brugge en Clement zwaar onder vuur:
Zaterdag 25 mei 2019 - 10:01   I   door Redactie

Hugo Camps haalt in Het Laatste Nieuws zwaar uit naar Philippe Clement. De columnist van Het Laatste Nieuws heeft het over een "toneelstukje".

"Het toneelstukje tussen Philippe Clement en Club was nergens voor nodig. Het was volksverlakkerij. Tussen de twee viel al lang niets meer te onderhandelen. Ze waren van elkaar. Dat waren ze al voor het einde van de competitie", schrijft Camps. "Toen Ivan Leko te horen kreeg dat hij mocht ophoepelen, zat Clement reeds op het balkon van Jan Breydel. De gespeelde geheimdoenerij deed nogal provinciaals aan."

"Voor het einde van de play-offs had Club reeds contact gezocht met zijn beoogde assistent Gert Verheyen. Het jawoord van Clement werd toen al voorgebakken. De zogenaamde onderhandelingen met Racing Genk over een verlenging van zijn contract waren lieve cinema."

"Een coach die de landstitel heeft gepakt, laat zijn ploeg niet zonder schroom in de steek. De publieke opinie moest eerst even gemasseerd worden. Philippe Clement is geen ondankbare barbaar", zo stelt Camps.

Poll: Vind jij ook dat er toneel gespeeld werd bij Club en Clement?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024