Het rommelt op de Bosuil: 'Spelers van Antwerp FC komen in opstand'

Het rommelt op de Bosuil: 'Spelers van Antwerp FC komen in opstand'
Zondag 26 mei 2019 - 08:00   I   door Redactie

Het is zeer onzeker of Laszlo Bölöni volgend seizoen nog trainer van Antwerp zal zijn. De relatie tussen de coach en zijn spelersgroep is flink verzuurd.

"De energievretende aanpak van Bölöni al van in het begin verdeeldheid in de kleedkamer. Conflicten waren er ongetwijfeld, maar die behoren dan weer tot zijn strategie", schrijft Het Laatste Nieuws. "Alleen gaat het niet langer over een paar spelers." Een kleine opstand dus. Heel wat spelers willen een nieuwe coach.

"Als er een kwantitatieve injectie aan nieuw spelersmateriaal wordt toegevoegd, dan kan de Roemeen mogelijk het gezag over zijn kleedkamer terug krijgen. Wil Antwerp vooral met de huidige groep verder, dan stelt er zich een probleem. In augustus verlengde D'Onofrio het contract van de trainer nog. Dat was op dat moment vooral een signaal naar de morrende kern toe, dat er van een ontslag geen sprake zou zijn en ze zich maar best konden schikken naar zijn eisen. De garantie dat hij over een maand ook de voorbereiding aftrapt met Antwerp, is het allerminst", aldus nog HLN. Mogelijk volgt Ivan Leko de Roemeen op.

Poll: Moet Bölöni vertrekken?

TAGS  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024