Transfermarkt: Osimhen naar Club Brugge, 2 toptransfers voor Genk?

Transfermarkt: Osimhen naar Club Brugge, 2 toptransfers voor Genk?
Maandag 27 mei 2019 - 23:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Genk staat niet alleen op het punt om Theo Bongonda aan zich te binden, maar ook Benjamin Nygren (17) zal de Belgische landskampioen komen versterken. Het Zweedse goudklompje zal voor ongeveer 5 miljoen euro overkomen van Göteborg.

*Charleroi-spits Victor Osimhen was even in beeld bij Club Brugge, maar de Nigeriaan heeft zijn zinnen gezet op een buitenlandse transfer.

*Neymar én Kylian Mbappé zouden PSG deze zomer kunnen verlaten. Manchester United, Manchester City, Real Madrid en Barcelona houden de twee in de gaten.

*AA Gent staat op het punt om zich te versterken met Alessio Castro-Montes van KAS Eupen.

*Anderlecht is niet meer geïnteresseerd in Dieumerci Mbokani, einde contract bij Antwerp.

*Club Brugge zou van plan zijn om Karlo Letica alweer te verkopen.

*Er bestaat een kans dat Ivan Leko de nieuwe trainer van Antwerp wordt. Er doen geruchten de ronde dat Laszlo Bölöni de club zou verlaten.

*Charleroi wil Hein Vanhaezebrouck als vervanger van Felice Mazzu. De ex-trainer van onder meer AA Gent en Anderlecht is de topkandidaat om Mazzu, zelf op weg naar Genk, op te volgen.

*Jelle Van Damme is straks einde contract bij Antwerp. Hij verhuist mogelijk naar een andere Belgische club.

*Sinan Bolat is dan weer op weg naar… Standard. De doelman is blij met het feit dat Antwerp een oogje heeft op Moeskroen-doelman Jean Butez.

*Philippe Clement heeft aan het bestuur van Club Brugge gevraagd om Nana Ampomah (Waasland-Beveren) binnen te halen.

*Theo Bongonda is bijna van Genk. De landskampioen heeft een akkoord met Zulte Waregem over een transfer van 7 miljoen euro.

*Chelsea wil nu 150 miljoen euro voor Eden Hazard. Een bedrag dat Real Madrid niet wil betalen.

Poll: Is Van Damme nog goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024