Droomtarget Michel Vlap neemt besluit over verhuis naar Anderlecht

Droomtarget Michel Vlap neemt besluit over verhuis naar Anderlecht
Donderdag 30 mei 2019 - 19:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil binnenkort groots uitpakken met een eerste inkomende transfer. Michael Verschueren en Frank Arnesen doen achter de schermen hun uiterste best om Michel Vlap naar het Constant Vanden Stockstadion te halen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht reeds een bod van 5 miljoen euro heeft uitgebracht op Vlap. Dat heeft Heerenveen evenwel al afgewezen. De Eredivisieclub wil minstens 8 miljoen euro vangen voor zijn 21-jarige smaakmaker.

Anderlecht zal in de komende weken zijn bod nog verhogen, aangezien het hard gelooft in Vlap. Het zien in de Nederlander een type-Vanaken dat de hele ploeg beter kan laten voetballen. Op termijn zouden de Brusselaars Vlap zelfs met een grote meerwaarde kunnen verkopen.

20 miljoen

"Paars-wit ziet veel potentieel in Vlap, die voor technisch verfijnd voetbal staat. In die mate zelfs dat het denkt dat hij op termijn meer dan 20 miljoen euro zou moeten kunnen opbrengen", schrijft Het Laatste Nieuws tot slot nog.

Update 30/5 - 19:00

Michel Vlap heeft aangegeven dat hij graag naar Anderlecht wil verhuizen. "De Belgische competitie is een interessante optie", zei hij in lokale media. Heerenveen moet nu enkel nog toehappen.

Poll: Hoop jij dat Vlap naar RSCA komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023