‘Malinovskyi tekent mogelijk (verrassend) bij deze Belgische topclub’

‘Malinovskyi tekent mogelijk (verrassend) bij deze Belgische topclub’
Woensdag 29 mei 2019 - 16:30   I   door Redactie

Er is een erg verrassende wending in het transferdossier rond Ruslan Malinovskyi op til. De Oekraïense smaakmaker van KRC Genk leek op weg naar het buitenland, maar blijft nu mogelijk toch in de Jupiler Pro League voetballen.

In tegenstelling tot Leandro Trossard, Sander Berge en Aly Samatta, is het in het geval van Malinovskyi nog niet zeker dat hij de Luminus Arena zal verlaten.

Spartak Moskou toonde zich al bereid om miljoenen op te hoesten voor Malinovskyi, maar Genk ziet de 26-jarige middenvelder liever niet vertrekken.

Genk gaat praten met Malinovskyi

Het bestuur van de landskampioen gaat in de komende dagen en weken dan ook eens samenzitten met Malinovskyi en diens makelaar. Genk wil Malinovskyi tijdens enkele goede gesprekken overtuigen om in België te blijven en mee met de club de Champions League in te gaan.

Het zou dus best kunnen dat de Oekraïner binnenkort - en dat zou toch érg verrassend zijn - zijn krabbel onder een nieuwe en verbeterde overeenkomst bij Genk zet. Als Genk in zijn opzet slaagt, doet het alvast een eerste gouden zaak op de transfermarkt.

Poll: Hoe groot is volgens jou de kans dat Malinovskyi volgend seizoen nog bij Genk speelt?

TAGS  I  KRC Genk  I  Spartak Moskou

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024