'KRC Genk tast diep in de buidel en rondt 2 toptransfers af'

'KRC Genk tast diep in de buidel en rondt 2 toptransfers af'
Vrijdag 31 mei 2019 - 10:00   I   door Redactie

KRC Genk staat op het punt om enkele transferdossiers af te ronden. De Belgische landskampioen zal zich in de loop van volgende week wellicht versterken met Benjamin Nygren (17) én Patrik Hrosovsky (27).

Het is al een tijdje duidelijk dat Genk maar wat graag in zee wil gaan met Nygren en Hrosovsky. Nu lijkt alles ook in een definitieve plooi te vallen. Zo drukt Genk door om Nygren in te lijven. Maandag zakt het 17-jarige toptalent van Göteborg af naar België om te onderhandelen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Genk hoopt de speler dan meteen over de streep te trekken. Nygren maakte in zijn eerste seizoen als prof meteen indruk met zes goals en vijf assists in veertien wedstrijden. De polyvalente aanvaller zou 4 à 5 miljoen euro moeten kosten. 

Hrosovsky

Daarnaast onderhandelt Genk ook verder met Viktoria Plzen. Daar hopen de Limburgers Hrosovsky weg te halen. De centrale middenvelder moet het nakende vertrek van Sander Berge en (eventueel) Ruslan Malinovskyi zien op te vangen. Leuk detail: Plzen lichtte net de aankoopoptie in het huurcontract van Genk-speler Jakub Brabec.

Poll: Van welke speler verwacht jij het meeste?

TAGS  I  KRC Genk  I  Viktoria Plzen  I  Göteborg  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024