Transfermarkt: Eerste transfer voor Anderlecht, Mignolet naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Eerste transfer voor Anderlecht, Mignolet naar Belgische topclub?
Vrijdag 31 mei 2019 - 20:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht staat op het punt om Matthew Smith binnen te halen. Hij zou op uitleenbasis overkomen van Manchester City en de eerste transfer van Vincent Kompany worden.

*Ivan Leko wil trainer blijven in België. Een overstap naar Antwerp lijkt in de maak.

*Standard heeft bijna een akkoord met Inter over Zinho Vanheusden. Die zal zo goed als zeker nog een jaar langer op Sclessin blijven.

*Simon Mignolet voelt niets voor een terugkeer naar België. Club Brugge en Anderlecht mogen de komst van de doelman vergeten.

*Barcelona zou zijn zinnen gezet hebben op Kevin De Bruyne. Of Manchester City wil meewerken aan een transfer, moet nog blijken.

*Anderlecht brengt voorlopig geen nieuw bod meer uit op Michel Vlap. Heerenveen weigerde een bod van 5 miljoen euro.

*Chelsea is van plan om 150 miljoen euro op te hoesten voor Philippe Coutinho. De Londense topclub ziet in de Braziliaan van Barcelona een ideale vervanger voor Eden Hazard.

*Al Shabab heeft contact opgenomen met Ivan Leko. De club uit Saudi-Arabië hoopt de ex-trainer van Club Brugge snel aan te trekken, maar Leko twijfelt.

*KRC Genk heeft een akkoord met Felice Mazzu. Hij wordt, zonder ongelukken, de opvolger van de naar Club Brugge vertrokken Philippe Clement.

*Bij Charleroi is Hein Vanhaezebrouck dé topkandidaat om Mazzu op te volgen. Ook Luka Elsner (Union) blijft in beeld.

*Genk staat overigens ook op het punt om Benjamin Nygren (17, Göteborg) en Patrik Hrosovsky (27, Viktoria Plzen) in huis te halen.

*Toby Alderweireld sluit niet uit dat hij op termijn naar Anderlecht verhuist. “Zeg nooit nooit”, aldus de Rode Duivel.

*Borussia Dortmund, Sevilla, Ajax en PSV trekken aan de mouw van Hans Vanaken. Hij dreigt Club Brugge nu dus écht te verlaten.

*Edmilson Junior verhuist deze zomer wellicht niét naar Anderlecht. Hij is momenteel niet te vinden voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Poll: Is Hans Vanaken klaar voor een buitenlandse topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024