'Geïrriteerd Anderlecht is het beu en blaast absolute toptransfer af'

'Geïrriteerd Anderlecht is het beu en blaast absolute toptransfer af'
Vrijdag 31 mei 2019 - 13:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht leek goed op weg om een eerste slag te slaan op de transfermarkt, maar niets is minder waar. Op dit moment ziet het er zelfs naar uit dat paars-wit naast toptarget Michel Vlap (21) zal grijpen.

Het Nederlandse Voetbal International meldt dat de onderhandelingen tussen Heerenveen en Anderlecht momenteel on hold staan. Er wordt niet meer gepraat en dat heeft alles te maken met de houding van Heerenveen.

Vlap wil naar Anderlecht, Heerenveen speelt het hard

"Vlap wil zelf graag een transfer naar de Belgische topclub maken. Hij denkt dat een overgang naar Brussel met het oog op zijn ontwikkeling een goede carrièrestap zou zijn", schrijft VI.

"Anderlecht is op korte termijn echter niet van plan een verbeterd bod uit te brengen en overweegt door te schakelen naar andere kandidaat-versterkingen voor de nummer 10-positie. Het feit dat Heerenveen weigert een vraagprijs te noemen, bemoeilijkt eventuele vervolggesprekken en heeft aan Brusselse zijde de nodige irritatie opgewekt", voegt het Nederlandse medium er nog aan toe.

5 miljoen niet voldoende

Heerenveen beseft dat het sterk in zijn schoenen staat en speelt die troef maar al te graag uit in onderhandelingen over Vlap. De middenvelder ligt nog drie jaar onder contract en dankzij eerdere uitgaande transfers hoeft Heerenveen zijn smaakmaker niet per se te verkopen.

Tot slot rekenen ze er in Friesland ook op dat de interesse van andere clubs - het Italiaanse Atalanta en ploegen uit de Bundesliga polsten al voorzichtig - de prijs van Vlap de hoogte zal injagen. Tot op heden is Anderlecht evenwel de enige club die een bod heeft uitgebracht op Vlap. Dat bod zou om en bij de 5 miljoen euro bedragen.

 

Poll: Denk jij dat Anderlecht deze speler alsnog zal halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal  I  Atalanta

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022