"Mocht Club Brugge nu bij mij aankloppen, zou dat echt hypocriet zijn"

Zaterdag 01 juni 2019 - 11:30   I   door Redactie

Hendrik Van Crombrugge stond twee jaar geleden dicht bij een transfer naar Ajax. Vorige zomer had de doelman van Eupen contact met Club Brugge.

“Klopt. Met Vincent Mannaert had ik een tof en constructief gesprek. Ik had het gevoel - dat werd me later bevestigd bij Club - dat enkel het financiële nog moest worden afgehandeld", legt Van Crombrugge uit in Het Nieuwsblad. "Maar dan wacht je op nieuws dat maar niet komt, en zie je plots in de krant dat Letica heeft getekend. Daarover ga ik niet veel zeggen, maar de puntjes in dat verhaal zijn makkelijk te verbinden.”

"Mannaert zei ook dat hij daar geen sportieve verantwoordelijkheid in droeg", vervolgt Van Crombrugge. "Maar dat ik niet naar Brugge kon, was toch veel meer balen dan Ajax, omdat het wél als eerste keeper was. Het paste perfect in mijn carrièreplan.”

Club Brugge kan mogelijk deze zomer wel nog aankloppen. “Nu zou ik ineens wél goed genoeg zijn, omdat ik bij de nationale ploeg zit? Dat zou hypocriet zijn. Ik hou alle opties open, maar ik denk dat de kans op een binnenlandse transfer heel klein is.”

Poll: Heeft Van Crombrugge gelijk?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024