‘Kylian Mbappé heeft keuze gemaakt tussen Real Madrid en Barcelona’

‘Kylian Mbappé heeft keuze gemaakt tussen Real Madrid en Barcelona’
Maandag 03 juni 2019 - 16:30   I   door Redactie

Kylian Mbappé is volgens heel wat waarnemers het grootste talent in het mondiale voetbal. De 20-jarige aanvaller liet de voorbije drie seizoenen al zien heel wat in zijn mars te hebben.

Tijdens de jongste campagne in de Ligue 1 was Mbappé goed voor 33 goals in 29 wedstrijden. De pijlsnelle aanvaller steekt er met kop en schouders bovenuit in de Franse competitie en dat voelt Mbappé zelf ook.

Zo zou Mbappé nu voor zichzelf hebben uitgemaakt dat hij een stap hogerop wil zetten. FC Barcelona en Real Madrid zouden de situatie van de Fransman in de gaten houden.

Mbappé heeft ook een duidelijke voorkeur. Zo zou hij volgens enkele Spaanse media enkel naar Real Madrid willen verhuizen. Mbappé wil graag samenwerken met trainer Zinédine Zidane.

Werkt PSG mee aan transfer?

Of dat wil zeggen dat Mbappé ook deze zomer al naar Real gaat verhuizen, is nog niet duidelijk. PSG zou Mbappé nog minstens één seizoen in Parijs willen houden. Bovendien moet Real Madrid ook wijs omspringen met zijn geld. Het wil immers ook Eden Hazard en Mohamed Salah graag naar Spanje halen.

Poll: Bij welke zou jij Mbappé liefst zien spelen?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024