'Arsenal komt te laat; Carrasco plots op weg naar deze Europese grootmacht'

'Arsenal komt te laat; Carrasco plots op weg naar deze Europese grootmacht'
Woensdag 12 juni 2019 - 15:00   I   door Redactie

Yannick Carrasco komt voorlopig nog voor Dalian Yifang uit, maar daar komt weldra verandering in. Deze zomer zal de Rode Duivel terugkeren naar Europa.

Carrasco liet zich op een persconferentie bij de nationale ploeg al ontvallen dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer. "Ik hoop dat de voorzitter een akkoord vindt met een geïnteresseerde club”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de aanvaller.

“Er is zeer concrete interesse van één club, die mij absoluut wil. Ik kan de naam van die club niet prijsgeven. Verder heb ik er ook niet veel in te zeggen. Ik heb geen clausule in mijn contract, dus geïnteresseerde clubs moeten via Dalian Yifang gaan. Ik hoop dat onze voorzitter mijn situatie begrijpt."

Arsenal

De geïnteresseerde club in kwestie zou volgens verschillende buitenlandse media Arsenal zijn. De Londenaren toonden in het verleden ook al interesse in Carrasco en zijn de speler altijd blijven volgen. Nu zou Carrasco echt op een zucht van een overstap naar Arsenal staan.

Update 12/6 - 15:00

Verrassende wending in het transferdossier van Carrasco. Arsenal komt zo goed als zeker te laat voor de Rode Duivel. Carrasco is nu plots op weg naar... Bayern München.

De Duitse recordkampioen is door het nakende vertrek van Arjen Robben en Franck Ribéry op zoek naar nieuwe wingers en Carrasco beantwoordt aan het gezochte profiel.

Goedkoper dan Sané

Hoeveel Carrasco precies moet kosten, is nog niet duidelijk. Voor Bayern is de Rode Duivel alleszins een goedkoper alternatief voor Leroy Sané van Manchester City. De Duitser zou meer dan 100 miljoen euro moeten kosten.

Poll: Bij welke club zou jij Carrasco het liefst zien spelen?

TAGS  I  Arsenal  I  Rode Duivels  I  Dalian Yifang  I  Bayern München

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022