'Anderlecht en Vincent Kompany nemen érg opmerkelijke beslissing'

'Anderlecht en Vincent Kompany nemen érg opmerkelijke beslissing'
Woensdag 05 juni 2019 - 21:00   I   door Redactie

Vincent Kompany ging dinsdag even langs op het oefencomplex van RSC Anderlecht. De nieuwe speler-trainer van paars-wit ging er enkele zaken bespreken met het bestuur. Ondertussen namen beide partijen ook een opmerkelijke beslissing.

Zo is het voorlopig nog niet de bedoeling dat Kompany de media te woord zal staan. Dat meldt de Franstalige krant La Capitale. Er werd verwacht dat Kompany op een persconferentie tekst en uitleg zou geven bij zijn overstap naar Anderlecht, maar niets is minder waar.

Voorlopig hult de verdediger zich in stilzwijgen. La Capitale weet zelfs dat de persverantwoordelijke van de Rode Duivels de opdracht heeft gekregen om Kompany niét naar een persmoment van de nationale ploeg te sturen. Erg opmerkelijk toch.

Persconferentie na interlandperiode?

De verrassende move van Kompany is al enkele weken gespreksonderwerp nummer één in de Belgische voetbalwereld, maar de Rode Duivel zal pas op een speciaal belegde persconferentie bij Anderlecht zijn plannen uit de doeken doen. Die persconferentie volgt wellicht na de interlands met België.

Poll: Begrijp jij deze beslissing?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024