Marc Coucke verbaast iederéén met straffe onthulling over Vincent Kompany

Marc Coucke verbaast iederéén met straffe onthulling over Vincent Kompany
Vrijdag 07 juni 2019 - 09:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft iederéén verbaasd met een straffe onthulling over Vincent Kompany. Samen met de andere bestuurders van RSC Anderlecht slaagde Coucke er de voorbije maanden in om de nakende komst van Kompany geheim te houden. En het geheimhouden van dat nieuws nam extreme proporties aan, zo blijkt.

Coucke dook donderdagavond plots op in het Qmusic-programma 'F.C. Fierens'. Presentator Vincent Fierens heeft al een tijdje een rubriek genaamd 'Het Marc Coucke-nieuws' en nu besliste Coucke dat het tijd was om eens naar de studio af te zakken.

'Jean-Pierre Van Overschelde'

De voorzitter van Anderlecht verraste Fierens met een onaangekondigd bezoek en deed in F.C. Fierens ook een straffe onthulling over Vincent Kompany. Zes maanden lang gebruikten Coucke en co intern een codenaam als het over de komst van Kompany ging. Die zou 'Jean-Pierre Van Overschelde' zijn geweest.

Op die manier voorkwam Anderlecht dat het nieuws over de transfer van Kompany vroegtijdig zou uitlekken. Met succes, want Anderlecht en Kompany verrasten vriend en vijand toen ze hun samenwerking aankondigden.

 

Poll: Gaat Vincent Kompany slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024