Transfermarkt: Club Brugge grijpt naast toptransfer, Kompany maakt slachtoffer bij RSCA

Transfermarkt: Club Brugge grijpt naast toptransfer, Kompany maakt slachtoffer bij RSCA
Zaterdag 08 juni 2019 - 20:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid wil na de komst van Eden Hazard nu ook de transfer van Paul Pogba afronden. Die zou meer dan 100 miljoen euro kosten.

*Taiwo Awoniyi was in beeld bij Club Brugge, maar de spits van Liverpool verhuist wellicht naar het buitenland.

*PSG zou van plan zijn om Matthijs de Ligt (Ajax) en Philippe Coutinho (Barcelona) binnen te halen. Op die manier wil het zijn huidige vedettes Neymar en Kylian Mbappé plezieren.

*Manchester United ziet in Youri Tielemans een geschikte vervanger voor Paul Pogba, die op weg is naar Real Madrid.

*Hein Vanhaezebrouck kiest mogelijk voor een avontuur in het buitenland, en niét bij Charleroi.

*Arsenal zou een officieel bod van 13,5 miljoen euro hebben uitgebracht op Emmanuel Dennis van Club Brugge.

*Brighton & Hove Albion wil 15 miljoen euro betalen voor Genk-spits Aly Samatta.

*Adrien Trebel zou onder Vincent Kompany geen toekomst meer hebben bij Anderlecht. Paars-wit hoopt de dure middenvelder zo snel mogelijk te verkopen.

*Marouane Fellaini (31) zou als hij 33 of 34 is willen terugkeren naar de Jupiler Pro League. Twee clubs mogen dromen van de middenvelder: Standard en Antwerp.

*Thomas Vermaelen sluit niet uit dat hij toch naar Anderlecht verhuist. De Rode Duivel mikt in eerste instantie wel op een verhuis naar Olympiakos of de Premier League.

*Real Madrid zou nog eens drie grote transfers willen afronden. Het wil Neymar óf Kylian Mbappé, Christian Eriksen én Paul Pogba aantrekken.

Poll: Welke club gaat deze zomer de beste zaken doen op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024