Transfermarkt: 'Martinez verlaat Rode Duivels, niet te weigeren bod op Schrijvers'

Transfermarkt: 'Martinez verlaat Rode Duivels, niet te weigeren bod op Schrijvers'
Woensdag 12 juni 2019 - 20:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*José Mourinho heeft bij Chelsea gesolliciteerd. De Portugees wil er aan een derde ambtstermijn beginnen.

*Ivan Leko zou graag Birger Verstraete naar Al Ain halen. De middenvelder van AA Gent zelf mikt op een overstap naar Watford.

*Olympiakos en PAOK azen op Adrien Trebel, die niet meer gewenst is bij Anderlecht en ook zelf weg wil.

*Roberto Martinez zou de Rode Duivels per direct kunnen verlaten. Hij geniet nog steeds interesse van Barcelona.

*Arsenal dreigt naast Yannick Carrasco te grijpen. Die is ook nadrukkelijk in beeld bij Bayern München. Arsenal richt ondertussen weer zijn pijlen op Genk-kapitein Leandro Trossard.

*Anderlecht zou uiteindelijk niét voor Laurent Depoitre gaan. Binnen de club is er geen eensgezindheid over de komst van de spits.

*Romelu Lukaku heeft laten weten dat hij Manchester United gaat verlaten. Zijn nieuwe club heeft hij nog niet bekendgemaakt.

*Club Brugge mag zich verwachten aan een niet te weigeren bod op Siebe Schrijvers. Naast Sporting Clube de Portugal zou er nu nog een club geïnteresseerd zijn in de aanvaller.

*Timmy Simons vertrekt bij Club Brugge. Hij zou op weg zijn naar zijn oude club Lommel, waar hij een nog te bepalen functie zal krijgen.

*Birger Verstraete staat op het punt om AA Gent te verlaten. De middenvelder is op weg naar Watford.

*Club Brugge heeft een vervanger voor Wesley Moraes gevonden. Het wil Mikael Ishak (26) wegplukken bij het uit de Bundesliga gedegradeerde FC Nürnberg.

Poll: Is Verstraete goed genoeg voor de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024