Transfermarkt: Eindelijk transferbedrijvigheid bij Anderlecht, sterkhouder in oorlog met Genk

Transfermarkt: Eindelijk transferbedrijvigheid bij Anderlecht, sterkhouder in oorlog met Genk
Donderdag 13 juni 2019 - 20:05   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Dalian Yifang, de Chinese club van Yannick Carrasco, wil 28 miljoen euro voor de Rode Duivel. Carrasco wil terugkeren naar Europa.

*Anderlecht ziet na Adrien Trebel allicht ook Dennis Appiah naar FC Nantes vertrekken.

*Wesley Moraes trekt naar Aston Villa. De Engelsen betalen 25 miljoen euro voor hem.

*Alexandru Chipciu zou een nieuwe kans krijgen bij Anderlecht. Hij werd het voorbije seizoen uitgeleend aan Sparta Praag.

*Standard zou 25 miljoen euro neertellen voor de transfers van Xian Emmers en Zinho Vanheusden. Het duo is nu eigendom van Inter.

*Ruslan Malinovskyi wil weg bij Genk. Hij staat in de belangstelling van Sampdoria en Atalanta, maar Genk weigert te praten met de geïnteresseerde clubs.

*Olivier Deschacht heeft een aanbod van Kortrijk op zak om er assistent-coach te worden. Bij Lokeren zou hij speler kunnen blijven. Zelf wil Deschacht nog een jaar voetballen, maar het liefst in 1A.

Poll: Is Lazio de ideale club voor Wesley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024