‘Belgische topclub verrast en brengt bod van 15 miljoen uit op Vanheusden’

‘Belgische topclub verrast en brengt bod van 15 miljoen uit op Vanheusden’
Vrijdag 14 juni 2019 - 09:30   I   door Redactie

Zinho Vanheusden gaat deze zomer een grote transfer maken. Internazionale heeft dringend geld nodig om aan de regels van de Financial Fair Play (FFP) te voldoen en dus wil het de Belgische verdediger ten gelde maken.

In Italiaanse media was er al sprake van een deal ter waarde van 25 miljoen euro, waarbij zowel Vanheusden als Xian Emmers - die andere beloftevolle Belg van Inter - naar Standard zou verhuizen. Die deal lijkt er evenwel niet te komen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Standard geen 25 miljoen zal ophoesten voor de twee spelers. Wel zouden De Rouches een bod van 15 miljoen euro uitbrengen op Vanheusden. Standard wil Vanheusden maar wat graag langer aan zich binden en ook de verdediger zelf wil op Sclessin blijven voetballen.

Verrassing

Als Vanheusden effectief voor een bedrag van 15 miljoen euro naar Standard verhuist, zou dat een verrassing zijn. De Luikse topclub heeft immers niet de gewoonte om voor inkomende transfers met zulke hoge bedragen te toveren.

In het verleden toonden ook Club Brugge en AA Gent interesse in Vanheusden, maar een verhuis naar één van die clubs is nu niet meer aan de orde.

Poll: Is Vanheusden 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Standard  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024