Haalt Club Brugge doelpuntenmachine Samatta weg bij KRC Genk?

Haalt Club Brugge doelpuntenmachine Samatta weg bij KRC Genk?
Vrijdag 14 juni 2019 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge staat op het punt om flink wat geld te cashen. De vicekampioen maakte donderdag via zijn officiële kanalen bekend dat Wesley Moraes op weg is naar Aston Villa. Met die deal zou 25 miljoen euro gemoeid zijn. Voldoende financiële middelen dus om een vervanger te halen.

Wie de nieuwe spits van Club Brugge zal worden, is nog niet duidelijk. Wat wel al duidelijk is, is dat de blauw-zwarte top de voorbije weken en maanden de Belgische markt verkende om voorbereid te zijn.

Enkele spits trokken daarbij de aandacht van Club: Taiwo Awoniyi (Liverpool/Moeskroen), Victor Osimhen (Charleroi) en... Aly Samatta (KRC Genk). Die laatste was even in beeld, maar bleek niet meteen haalbaar.

Nieuwe poging?

Onderneemt Club Brugge - plotsklaps toch 25 miljoen euro rijker - straks een nieuwe poging om Samatta in te lijven? Het zou zomaar kunnen. De spits ligt in de bovenste schuif bij zijn ex-trainer Philippe Clement.

Of Samatta, die op een transfer naar het buitenland lijkt te mikken, een overgang ziet zitten is niet duidelijk. En dan is er nog Genk, dat wellicht niet aan een rechtstreekse concurrent wil verkopen. Een complex dossier dus.

Poll: Bij welke club zou jij Samatta volgend seizoen willen zien?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024