Jelle Van Damme: "Ik heb Elke bedrogen"

Jelle Van Damme:
Zaterdag 15 juni 2019 - 19:30   I   door Redactie

Jelle Van Damme en Elke Clijsters zijn opnieuw een koppel. Destijds gingen ze uit elkaar omdat de speler van Antwerp haar had bedrogen.

"Ik wil vandaag zeggen waar het op staat. Ik heb destijds de basis beschadigd: vertrouwen. Ik heb fouten gemaakt, ik ben ontrouw geweest, ik heb daar over gelogen. Elke is altijd open en eerlijk. Maar ik ben dat in onze relatie nooit geweest", geeft Van Damme toe in Nina.

"Ik praatte niet, ik kropte alles op, en alles is ontploft", gaat Van Damme verder. "We zijn uiteindelijk gescheiden, maar op de een of andere manier trokken we altijd weer naar elkaar toe. Die aantrekkingskracht bleef overeind. We hebben de jongste twee jaar een aantal keren geprobeerd om weer samen te zijn, maar dat lukte nooit. Omdat ik niet eerlijk kon zijn over alles wat er was gebeurd."

"Het is nu eenmaal moeilijk om over je fouten te praten tegen de persoon die je het liefst van al ziet en die je zo hard gekwetst heb. Maar ik ben de laatste tijd op dat vlak fel gegroeid. Ik kan mijn fouten nu toegeven."

Poll: Vind jij hen een leuk koppel?

TAGS  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal  I  v24

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024