Transfermarkt: 'Genk 20 miljoen rijker, toptransfers bij Club en Anderlecht'

Transfermarkt: 'Genk 20 miljoen rijker, toptransfers bij Club en Anderlecht'
Zondag 16 juni 2019 - 22:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*AC Milan is van plan om een serieus bod uit te brengen op Club Brugge-spits Loïs Openda.

*KRC Genk en Atalanta zouden een akkoord hebben over de transfer van Ruslan Malinovskyi. Die zou voor om en bij de 20 miljoen euro naar Italië verhuizen.

*Lionel Messi heeft zelf telefonisch contact opgenomen met Antoine Griezmann. Messi heeft Griezmann overtuigd om bij Barcelona te tekenen.

*Liverpool staat op het punt om met Alex McCarthy een nieuwe tweede doelman aan te trekken. Goed nieuws voor Simon Mignolet, die de club daardoor mag verlaten. Club Brugge en Anderlecht dachten onlangs aan Mignolet, maar die mikt wel op een andere buitenlandse club.

*Club Brugge en Liverpool gaan praten over een mogelijke transfer van Taiwo Awoniyi. Club ziet in de spits de vervanger van Wesley Moraes.

*Gareth Bale wordt het kind van de rekening bij Real Madrid. Hij is na de komst van Eden Hazard overbodig en op weg naar Bayern München.

*Paul Pogba heeft aangekondigd dat hij Manchester United wil verlaten. Juventus en Real Madrid azen op de middenvelder.

*Vincent Kompany geeft nog niet op. Hij wil Nacer Chadli (Monaco) toch naar Anderlecht halen.

*José Izquierdo zou tijdens wintermercator in januari zomaar bij een Belgische topclub kunnen belanden. Als zijn club Brighton & Hove Albion Genk-kapitein Leandro Trossard koopt, ziet het er benard uit voor Izquierdo. Hij ligt wel nog in de lappenmand tot november.

*Vincent Kompany wil van zijn uitgebreide netwerk profiteren om toptransfers af te ronden bij Anderlecht. Zo is Kompany heel close met Jérôme Boateng en Gaël Clichy. Zij zouden de nieuwe speler-trainer van paars-wit op weg kunnen zetten naar een grote transfer.

*Club Brugge staat nu écht op het punt om de transfer van Wesley Moraes af te ronden. Hij zal 25 miljoen euro in het blauw-zwarte laatje brengen. 

*Anderlecht kan James Lawrence voor 3,5 miljoen euro verkopen aan het Schotse Rangers.

*Matthijs de Ligt lijkt Ajax in te ruilen voor PSG. Zijn vriendin en moeder zijn in Parijs gespot tijdens hun huizenjacht.

*Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Vedat Muriqi. De 25-jarige spits van het Turkse Rizespor moet wel 10 miljoen euro kosten.

Poll: Denk jij dat Wesley Moraes zal slagen in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024