‘Mogi Bayat probeert Benavente naar deze Belgische topclub te loodsen’

‘Mogi Bayat probeert Benavente naar deze Belgische topclub te loodsen’
Woensdag 19 juni 2019 - 09:30   I   door Redactie

Mogi Bayat is terug van weggeweest. De spelersmakelaar toont zich dezer dagen érg actief op de transfermarkt, voornamelijk in België.

Bayat is de man die enkele overbodige spelers van RSC Anderlecht aan een nieuwe club moet helpen, maar hij is ook de man die Cristian Benavente terug naar de Jupiler Pro League wil brengen.

De 25-jarige Benavente ruilde Charleroi in januari in voor een avontuur bij Pyramids FC in Egypte. Die club hoestte liefst 6 miljoen euro op om de Peruviaan in te lijven.

Benavente-Bongonda

Onlangs was er echter al een opening voor Benavente om terug te keren naar België. Zo heeft Mogi Bayat geprobeerd om Theo Bongonda van Zulte Waregem naar Pyramids FC te loodsen, om Benavente in Genk vervolgens te herenigen met zijn ex-coach Felice Mazzu. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine.

Bayat kreeg zijn zin uiteindelijk niet. Genk drukte door en haalde Bongonda zelf binnen. En dus is Benavente, die in het verleden ook op het verlanglijstje van Anderlecht, Club Brugge, AA Gent, Standard én Antwerp stond, nog steeds een speler van Pyramids. 

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Benavente liefst zien spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Charleroi  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024