Filip Joos erg onder de indruk van Club Brugge-speler

Filip Joos erg onder de indruk van Club Brugge-speler
Donderdag 20 juni 2019 - 14:00   I   door Redactie

De Belgische beloften verloren met 2-1 van Spanje en zijn zo goed als zeker uitgeschakeld op het EK voor beloften. Toch ziet Filip Joos ook positieve punten.

"Ik vond dit een meer hoopgevende prestatie dan tegen de Polen", vertelt hij aan Sporza. "Ik heb ergens in mijn commentaar gezegd dat je van Elise Mertens en Yanina Wickmayer niet mag verwachten dat ze Justine Henin en Kim Clijsters zijn. Dat is niet eerlijk. Dit zijn gewoon andere jongens. We weten dat het een andere generatie is, waarvan niet iedereen de A-ploeg zal halen."

 "Ik heb een paar goede prestaties gezien. Ik vond Faes-Bornauw sterk centraal achterin en De Wolf keepte echt goed. Het was voor hem ook niet gemakkelijk. Hij had lang niet gespeeld en kreeg ook meteen een doelpunt binnen in het begin van de wedstrijd."

Ook Siebe Schrijvers van Club Brugge maakte indruk op Joos. "Schrijvers speelde op de tien een goede tweede helft en je zag wat voor een gave voetballer hij eigenlijk is. Hij miste ook wel een kans die hij normaal niet laat liggen. Dat zijn wat pechmomenten."

Poll: Ben jij ook zo onder de indruk van Schrijvers?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  v24  I  sport  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024