Ongeziene exodus bij Real Madrid: 'Deze 15 (top)spelers vertrekken'

Ongeziene exodus bij Real Madrid: 'Deze 15 (top)spelers vertrekken'
Vrijdag 21 juni 2019 - 16:00   I   door Redactie

Het is nu al een boeiende transferperiode geweest voor Real Madrid, en de markt is officieel nog niet eens geopend. Maar hou u goed vast, want er staat nog véél meer te gebeuren in en rond Santiago Bernabéu.

Met Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao, Luka Jovic en Rodrygo realiseerde Real Madrid al de nodige inkomende transfers. Wellicht voegt voorzitter Florentino Perez daar in de komende weken ook nog Paul Pogba aan toe.

Om in regel te zijn met de Financial Fair Play (FFP) moet Real nu ook nog wat spelers verkopen. Spaanse media melden dat 'Operatie Exit' gestart is bij De Koninklijke. Real Madrid moet en zal in de komende weken liefst 13 spelers verkopen.

Bale, Isco en James

Het gaat om Isco, Marcos Llorente, Raul de Tomas, James Rodriguez, Keylor Navas, Luca Zidane, Sergio Reguilon, Jesus Vallejo, Theo Hernandez, Dani Ceballos, Mateo Kovacic, Martin Ødegaard, Borja Mayoral, Brahim Diaz en Gareth Bale.

Voor de allergrootste namen zoals Bale, James en Isco zoekt Real een definitieve oplossing die veel geld in het laatje kan brengen. Voor sommige youngsters is een vertrek nog niet definitief. Zij worden mogelijk uitgeleend of verkocht met een terugkoopclausule.

Poll: Denk jij dat Real Madrid al deze spelers weg gaat krijgen?

TAGS  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024