Transfermarkt: Depoitre maakt keuze, Club Brugge krijgt slecht nieuws te horen

Transfermarkt: Depoitre maakt keuze, Club Brugge krijgt slecht nieuws te horen
Zaterdag 22 juni 2019 - 22:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Laurent Depoitre trekt niet naar Club Brugge. De spits verkiest het buitenland boven België en Club lijkt zeker niet aan te dringen.

*Romelu Lukaku zou een transfer naar de Spaanse La Liga verkiezen boven de Serie A. Dat zou zeer slecht nieuws betekenen voor Inter.

*De transfer van Leandro Trossard naar Brighton & Hove Albion zou in een stroomversnelling kunnen komen. Genk vangt bij die transfer allicht liefst 20 miljoen euro.

*Nana Ampomah komt wellicht niet naar Club Brugge. Waasland-Beveren heeft een bod van blauw-zwart afgewezen en mikt op een groot bedrag. Fortuna Düsseldorf bood al meer dan 5 miljoen euro voor de Ghanees. Zo ver zal Club allicht niet willen gaan.

*Anthony Limbombe keert terug naar de Jupiler Pro League. Hij gaat allicht door FC Nantes verhuurd worden aan Standard.

*Sebastiaan Bornauw staat op de (ruime) verlanglijst van FC Barcelona.

*Besiktas is de club die het meest concreet is voor Antwerp-doelman Sinan Bolat.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024