‘Anderlecht-spelers woest na deze beslissing van Vincent Kompany’

‘Anderlecht-spelers woest na deze beslissing van Vincent Kompany’
Zondag 23 juni 2019 - 20:15   I   door Redactie

Vincent Kompany heeft veel invloed bij RSC Anderlecht, dat is nu al duidelijk. De speler-trainer kreeg carte blanche om zijn technische staf samen te stellen en dat leidde uiteindelijk tot het vertrek van Karim Belhocine.

Vorig seizoen was Belhocine nog tot twee keer toe interim-trainer van paars-wit. Sinds de komst van Kompany was het echter duidelijk dat zijn rol in de technische staf minder belangrijk zou worden.

Toen Belhocine de kans kreeg om T1 te worden bij Charleroi, twijfelde hij niet om Anderlecht te verlaten. Kompany en co beslisten dat het verstandig was om Belhocine te laten vertrekken. Het paars-witte bestuur oordeelde dat het een win-winsituatie zou zijn voor de club.

Graag gezien

De spelers van Anderlecht zijn evenwel kwaad dat hun club Belhocine zou makkelijk liet gaan. De Franco-Algerijn was ontzettend graag gezien bij de spelers. Zij nemen het Kompany en co dank ook niet in dank af dat Belhocine zo makkelijk aan de kant werd geschoven.

Of dit voor onrust gaat zorgen, is niet duidelijk. Bij Anderlecht willen ze hoe dan ook af van flink wat spelers. Diegenen die de revolutie overleven, zullen zich uiteindelijk toch achter het nieuwe beleid moet scharen.

Poll: Vind jij het een goede zet van Anderlecht om Belhocine te laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024