Vincent Janssen beslist over Anderlecht en Standard: ‘Hij kiest voor hén’

Vincent Janssen beslist over Anderlecht en Standard: ‘Hij kiest voor hén’
Maandag 24 juni 2019 - 12:30   I   door Redactie

Vincent Janssen speelt volgend seizoen mogelijk in de Jupiler Pro League. De 25-jarige spits zit op een zijspoor bij Tottenham Hotspur en mag er beschikken.

Janssen was tijdens de wintermercato al nadrukkelijk in beeld bij Anderlecht, maar paars-wit slaagde er toen niet in om de Nederland te strikken. Nu zouden Michael Verschueren en Frank Arnesen een nieuwe poging willen ondernemen om Janssen naar Brussel te halen.

Anderlecht krijgt evenwel concurrentie van een rivaal. Volgens Turkse media heeft ook Standard zijn zinnen gezet op Janssen. Tot slot aast ook Fenerbahçe op Janssen. Die club huurde de spits in het verleden al eens van Tottenham.

Update 24/6 - 12:30

Volgens verschillende buitenlandse media heeft Janssen de knoop al doorgehakt. Via zijn manager is hij op de hoogte gebracht van de interesse van Standard en Anderlecht, maar de Nederlander staat niet te springen voor een overstap naar één van beide clubs.

Janssen is op weg naar Schalke 04. Een avontuur in de Bundesliga spreekt hem meer aan dan een transfer naar de Jupiler Pro League.

Poll: Bij welke club zou jij Janssen liefst zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Tottenham

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024