'Vanheusden neemt beslissing over definitieve transfer naar Standard'

'Vanheusden neemt beslissing over definitieve transfer naar Standard'
Dinsdag 25 juni 2019 - 15:00   I   door Redactie

Zinho Vanheusden (19) geniet zelf nog van een deugddoende vakantie. Op bestuursniveau wordt er dezer dagen evenwel druk onderhandeld over de jonge verdediger.

Internazionale wil Vanheusden definitief van de hand doen. Het is in vergevorderde onderhandelingen met Standard, dat zomaar even 18 miljoen euro wil ophoesten voor zijn jeugdproduct. In principe verhuist Vanheusden héél binnenkort voor dat bedrag naar Sclessin.

"Standard is bereid om 18 miljoen euro voor de Hasselaar te betalen. Vanheusden genoot de voorbije dagen van vakantie in Milaan. De clubs hebben nog tot 30 juni om eruit te komen. Dan verloopt de deadline voor Inter om aan de Financial Fairplay-regels te voldoen", schrijft Het Nieuwsblad.

Niet naar Antwerp of Club Brugge

Vanheusden genoot ook interesse van Antwerp, maar dat haakte af nadat het de hoge vraagprijs van Inter te horen kreeg. Club Brugge lag op de loer, maar is eveneens niet bereid om zoveel geld te betalen.

Update 25/06 - 15:00

De kans is klein dat Vanheusden nog bij Standard blijft. Inter zou de verdediger al aangeboden hebben aan enkele andere Engelse clubs, waaronder Southampton.

Die teams zijn nog een pak slagkrachtiger dan Standard. Daardoor lijken de Rouches kansloos. Voor Vanheusden zou de stap naar de Premier League ook bijzonder fraai zijn. Zelfs Arsenal wordt genoemd.

Poll: Kan Vanheusden beter bij Standard blijven?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  Internazionale  I  voetbal  I  sport  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024