'Anderlecht neemt verrassende beslissing, Trebel schrikt zich rot'

'Anderlecht neemt verrassende beslissing, Trebel schrikt zich rot'
Maandag 24 juni 2019 - 14:30   I   door Redactie

Adrien Trebel behoort bij RSC Anderlecht al even tot het kransje met zorgenkinderen. Paars-wit hoopt de dure Fransman deze zomer te slijten aan een andere club.

Het Laatste Nieuws weet dat het de intentie van Anderlecht blijft om Trebel te verkopen. Ondanks het feit dat de middenvelder zich dubbel plooide tijdens de oefenpot tegen RWDM en voor een assist zorgde. Al heeft paars-wit nu ook wel een onverwachte beslissing genomen over Trebel.

Zo zal het de Fransman niet verhuren. Nochtans leek er een huurdeal met Nantes in de maak. Dat spreek technisch directeur Michael Verschueren nu tegen. "Een uitleenbeurt? Neen, dat is geen optie", aldus Verschueren in HLN.

"We lossen dit wel op"

Meer zelfs: als Trebel niet definitief weg kan, zal Anderlecht hem houden. "Trebel is iemand die altijd het verschil kan maken. Zo'n speler hou ik dan nog liever bij dan hem uit te lenen. Er kunnen nog heel veel zaken veranderen. Situaties als die van Trebel lossen we wel op."

Voor Trebel zal het even schrikken zijn als hij met de uitspraken van Verschueren geconfronteerd wordt. Hij hoopte snel op uitleenbasis naar Nantes te kunnen verhuizen. Of de Franse club kapitaalkrachtig genoeg is om Trebel te kopen, is niet duidelijk.

Poll: Denk jij dat Trebel komend seizoen nog een speler van Anderlecht zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024