'Club Brugge legt 7 miljoen op tafel voor eerste toptransfer'

'Club Brugge legt 7 miljoen op tafel voor eerste toptransfer'
Woensdag 26 juni 2019 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt een blauwtje te lopen op de transfermarkt. De vicekampioen had zijn zinnen gezet op David Okereke, maar de spits van Spezia blijkt niet haalbaar.

De 21-jarige Okereke heeft een prima seizoen achter de rug bij Spezia, dat net naast promotie naar de Serie A greep. In de Serie B vond de Nigeriaanse aanvaller tien keer de weg naar de netten.

Club hoopte met Okereke, een ex-target van zowel Anderlecht als Standard, aan de haal te gaan en een toptransfer te realiseren. Het komt nu echter bedrogen uit, want de vraagprijs voor Okereke zou veel te hoog liggen voor blauw-zwart. Spezia wil minstens 10 miljoen euro. Club gaat nu op zoek naar alternatieven.

Update 26/6 - 10:30

Club Brugge heeft zich klaarblijkelijk nog niet gewonnen gegeven in de strijd om Okereke. Volgens Het Laatste Nieuws heeft blauw-zwart een bod van 7 miljoen euro uitgebracht op de aanvaller van Spezia.

Sassuolo, Newcastle, Crystal Palace en Southampton blijven ook allen wel in de markt voor Okereke. Als Club zijn slag straks thuishaalt, is het de eerste toptransfer van de zomer voor de Bruggelingen.

Poll: Is Okereke dit bedrag waard volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Spezia  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024