Transfermarkt: 'Denswil verlaat Club, Neymar en Nainggolan naar Barcelona'

Transfermarkt: 'Denswil verlaat Club, Neymar en Nainggolan naar Barcelona'
Woensdag 26 juni 2019 - 22:09   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*KRC Genk zou van plan zijn om 10 miljoen euro te betalen voor Ianis Hagi van Viitorul. Hij was eerder al in beeld bij Standard en Anderlecht.

*Neymar zou een akkoord bereikt hebben met Barcelona. De Catalaanse topclub moet er nu wel nog uit zien te geraken met PSG.

*Stefano Denswil lijkt Club Brugge te verlaten. Hij is op weg naar Bologna.

*Simon Mignolet kan zijn carrière verderzetten bij Crystal Palace. Dat moet wel nog aan de eisen van Liverpool, dat 10 miljoen euro wil voor zijn reservedoelman, zien te voldoen.

*Bayern München is bereid om ver te gaan voor Ousmane Dembele. Hij mag Barcelona verlaten, op voorwaarde dat de Catalanen erin slagen om Neymar en/of Antoine Griezmann aan te trekken.

*Sinan Bolat blijft wellicht bij Antwerp. Een transfer naar Standard lijkt niet meer aan de orde.

*Radja Nainggolan zou naar Barcelona verhuizen. Inter-coach Antonio Conte wil Arturo Vidal en wil Nainggolan in de deal betrekken. Barça zou erg geïnteresseerd zijn.

*Vincent Kompany is van plan om Wilfried Bony naar Anderlecht te halen. Hij kent de spits, einde contract bij Swansea, nog van bij Manchester City.

*Club Brugge gaat zich versterken met Amadou Sagna. Een delegatie van Club reisde samen met makelaars Luc Devroe en Patrick De Koster af naar Senegal om een deal te sluiten.

*Zinho Vanheusden is op weg naar Sassuolo. Standard dreigt nu toch naast de jonge verdediger van Inter te grijpen.

*Club Brugge moet (veel) meer dan 5 miljoen euro op tafel leggen als het Luis Diaz wil wegplukken bij Junior FC.

*Verder zou Club Brugge ook een bod van 7 miljoen euro hebben uitgebracht op David Okereke van Spezia.

*Anderlecht staat op het punt om Michel Vlap binnen te halen. Volgens Nederlandse media legt paars-wit zeker 8 miljoen euro op tafel voor de spelmaker van Heerenveen.

Poll: Denk jij dat Bony nog goed genoeg is voor de Belgische top?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024