‘Vincent Kompany en Marc Coucke dreigen al direct met elkaar te botsen’

‘Vincent Kompany en Marc Coucke dreigen al direct met elkaar te botsen’
Woensdag 26 juni 2019 - 16:30   I   door Redactie

Voorlopig is het nog allemaal rozengeur en maneschijn. Maar zal alles ook effectief loslopen bij RSC Anderlecht, waar Vincent Kompany vanaf heden speler-manager is? Voorzitter Marc Coucke staat er immers om bekend niet meteen de gemakkelijkste te zijn om mee samen te werken...

Volgens de Franstalige krant La Capitale dreigen Kompany en Coucke, twee sterke persoonlijkheden, al snel met elkaar te botsen. "Coucke zal erover waken dat Anderlecht niet alleen Vincent Kompany is. Hij laat binnenskamers zien dat hij de baas is en zorgt ervoor dat de rolverdeling bij zijn mensen duidelijk is", schrijft de krant.

"De komende maanden zullen alvast leerzaam zijn", gaat La Capitale verder. "Gaan Kompany en Coucke, ze hebben allebei een groot ego, kunnen samenwerken zonder te botsen? Het zal moeten blijken."

Territorium afgebakend

"Kompany heeft alvast zijn territorium afgebakend door zijn vrienden Floribert Ngalula, Rodyse Munienge en Craig Bellamy aan boord te halen. Maar Marc Coucke heeft al duidelijk gemaakt dat hij nog steeds de eigenaar van de club is en dat niemand dat mag vergeten", besluit de krant.

Poll: Wie zal volgens jou de grote baas zijn?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024