'Het is zeker: Vanheusden voor 12,6 miljoen naar deze Belgische topclub'

'Het is zeker: Vanheusden voor 12,6 miljoen naar deze Belgische topclub'
Vrijdag 28 juni 2019 - 09:30   I   door Redactie

Er wordt dezer dagen hevig aan de mouw van Zinho Vanheusden (19) getrokken. Tal van clubs willen de beloftevolle verdediger van Internazionale, dat dringend geld nodig heeft om te voldoen aan de eisen van de Financial Fair Play (FFP), in huis halen.

Hoewel Standard bereid was en is om 15 à 18 miljoen euro op te hoesten voor Vanheusden, leek die de voorbije dagen op weg naar een andere club. Sassuolo leek in polepositon te liggen om Vanheusden binnen te halen, terwijl er met Southampton, Brighton & Hove Albion én Arsenal nog enkele kapers op de kust lagen.

Maar nu is Vanheusden toch op weg naar... Standard. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Standard en Inter staan op een zucht van een akkoord en in Italië zijn ze er zeker van dat de deal eerstdaags rond zal zijn. Vanheusden wordt de duurste inkomende speler ooit in de Jupiler Pro League.

Update 28/6 - 9:30

Goed nieuws voor Standard. Het heeft Vanheusden beet, zo meldt Het Nieuwsblad. De Luikse topclub zal Vanheusden voor 12,6 miljoen euro overnemen van Inter. In de deal wordt tevens een een terugkoopoptie opgenomen. Over twee jaar kan Inter Vanheusden terughalen voor 18 miljoen.

Poll: Is definitief naar Standard verhuizen de beste optie voor Vanheusden?

TAGS  I  Standard  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024