'KRC Genk rondt in één klap deze 4 inkomende toptransfers af'

'KRC Genk rondt in één klap deze 4 inkomende toptransfers af'
Donderdag 27 juni 2019 - 09:00   I   door Redactie

Het is een drukke transferperiode bij KRC Genk. De landskampioen gaat enkele van zijn sterkhouders verkopen, maar wil straks geen mal figuur slaan in de Champions League. En dus maakt het bestuur van Genk naarstig werk van de nodige nieuwkomers.

Met Theo Bongonda en Benjamin Nygren legde Genk al twee beloftevolle aanvallers vast. Daar zal het evenwel niet bij blijven. Genk wil meer. Veel meer.

Genk is van plan om snel nog eens vier grote transfers af te ronden. Het heeft Patrik Hrosovsky van Viktoria Plzen bijna beet, terwijl Stephen Odey - Een 21-jarige spits van FC Zürich - al in België is om medische en fysieke testen af te leggen bij de landskampioen. Als die niets verdachts aan het licht brengen, is de transfer rond.

Bod op Hagi

Verder bracht Genk ook een bod uit op Ianis Hagi. De aanvallende middenvelder van Viitorul is een dure vogel, maar Genk zou bereid zijn om 10 miljoen euro uit te trekken voor zijn komst. Tot slot zijn de Limburgers ook nog op zoek naar een onmiddellijk inzetbare centrale verdediger om het nakende vertrek van Joseph Aidoo (op weg naar Celta de Vigo, nvdr.) op te vangen.

Poll: Denk jij dat Genk komend seizoen nog sterker zal zijn?

TAGS  I  Viitorul  I  FC Zürich  I  Viktoria Plzen  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport  I  Celta de Vigo

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022