'Anderlecht rond deze toptransfer nu heel snel af'

'Anderlecht rond deze toptransfer nu heel snel af'
Maandag 01 juli 2019 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht hoopt eerstdaags een nieuwe spelers aan te kondigen, maar het zou zomaar kunnen dat paars-wit verweesd achterblijft. Zo dreigt het immers naast toptarget Michel Vlap (22) te grijpen.

Anderlecht maakt al een hele poos jacht op Vlap, dé uitblinker van Heerenveen. Vlap wil héél graag naar Brussel verhuizen en de voorbije dagen leken de clubs naar elkaar toe te groeien wat betreft de transfersom.

Vrijdag meldde Het Nieuwsblad nog dat paars-wit dik 5 miljoen zou betalen voor Vlap en dat de deal snel afgerond zou worden. Niets is minder waar, want Anderlecht dreigt nu alsnog naast Vlap te grijpen.

Heerenveen houdt voet bij stuk

Het Laatste Nieuws meldt dat Heerenveen zich keihard opstelt tijdens de onderhandelingen. Hoewel Anderlecht zijn bod al meermaals verhoogde, houden de Friezen voet bij stuk. Ze wil minimum 8 miljoen euro voor Vlap. Anderlecht hoopt nog steeds op een lagere transfersom met bonussen.

"Er is nog een verschil tussen vraag en aanbod", aldus technisch directeur Gerry Hamstra in lokale media. "Of dat verschil onoverkomelijk is? Wat is onoverkomelijk, hé... Als Michel gaat, verliezen wij zestien doelpunten. Dan moet er een goed bedrag op tafel komen, ook al weten we dat Michel naar België wil."

Update 01/07 - 09:00

Volgens La Dernière Heure is er ook het afgelopen weekend geen akkoord gevonden. Toch gaat de Franstalige krant er wel vanuit dat de transfer rond zal komen. Anderlecht wil vaart zetten achter de deal. Zo kan Vlap nog aansluiten op de belangrijke zomerstage van paars-wit.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Vlap uiteindelijk gaat strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022