Transfermarkt LIVE: Kompany strikt straffe naam bij RSCA, Club speelt het keihard

Transfermarkt LIVE: Kompany strikt straffe naam bij RSCA, Club speelt het keihard
Dinsdag 02 juli 2019 - 22:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jelle Van Damme twijfelt nog aan een transfer naar Lokeren. Vooral het feit dat de club in 1B speelt is een probleem voor hem.

*Anderlecht versterkt zich met Michael Vlap. De spelmaker komt voor 8 miljoen euro over van sc Heerenveen.

*Marvelous Nakamba wil weg bij Club Brugge. Hij aast op een transfer naar FC Köln. Club vraagt echter 8 miljoen euro, waardoor de transfer voorlopig nog niet tot stand komt.

*Olivier Deschacht gaat omwille van praktische redenen (het drukke verkeer rond Brussel) niet in op het aanbod van OH Leuven. Hij blijft dus voorlopig zonder club.

*Ruslan Malinovskyi zou nu echt op weg zijn naar Sampdoria. De Italiaanse club telt ongeveer 13 miljoen euro neer.

*Edmilson Junior keert allicht niet terug naar België. Hij zou bij Besiktas aan de slag kunnen en willen gaan.

*Club Brugge staat op het punt om Eduard Sobol aan te trekken. De linksback staat nu in loondienst bij Shakhtar Donetsk.

*Carlos Cuesta is geland in België. De Colombiaanse jeugdinternational tekent straks bij Racing Genk. De Limburgers troeven zo onder meer Club Brugge af.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024