‘Anderlecht hakt knoop door over komst van Ianis Hagi’

‘Anderlecht hakt knoop door over komst van Ianis Hagi’
Maandag 08 juli 2019 - 13:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht weet klaarblijkelijk van geen ophouden. Na het aantrekken van Vincent Kompany, Michel Vlap en Samir Nasri wil de Brusselse club nu opnieuw een grote slag slaan op de transfermarkt.

Zo wil Anderlecht nu uitpakken met de komst van... Ianis Hagi. De 20-jarige Roemeen staat op het verlanglijstje van onder meer Standard, KRC Genk, Ajax, Sevilla en zelfs Barcelona.

Eerder deze week raakte bekend dat ook Anderlecht zich in de strijd om Hagi zou mengen. Na de komst van Nasri leek de interesse in Hagi verleden tijd, maar niets is minder waar.

10 miljoen euro

Bij Anderlecht zijn ze nog steeds van mening dat Hagi een uitstekende aanwinst zou zijn. Ondanks de hevige concurrentie geeft paars-wit zich nog niet gewonnen. Het zou zelfs bereid zijn om de door Viitorul gevraagde 10 miljoen euro op te hoesten. 

Update 8/7 - 13:30

Bij nader inzien heeft Anderlecht beslist dat het niet meer voor Hagi wil gaan. Paars-wit zal zich terugtrekken uit de strijd om de Roemeen. Dat heeft alles te maken met het aantrekken van Michel Vlap en Samir Nasri, twee spelers die eveneens als nummer 10 kunnen spelen.

Poll: Heeft Anderlecht Hagi nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Viitorul  I  Ajax  I  Barcelona  I  Sevilla

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024