‘PSG zet Barcelona een hak en verkoopt Neymar aan déze club’

‘PSG zet Barcelona een hak en verkoopt Neymar aan déze club’
Maandag 08 juli 2019 - 13:00   I   door Redactie

Hij herstelt momenteel van een blessure, maar dat belet Neymar er niet van om andermaal de hoofdrol te spelen in een zomerse transfersoap. De Braziliaanse aanvaller wil Paris Saint-Germain verlaten, maar het is nog niet duidelijk naar welke club hij gaat verhuizen.

Voor Neymar is het zo klaar als een klontje: hij wil koste wat het kost terug naar zijn ex-club Barcelona. De Braziliaan wil opnieuw samenspelen met zijn maatje Lionel Messi.

Barcelona zegt niet op voorhand 'neen' tegen een hereniging met Neymar, maar in Camp Nou beseffen ze dat PSG niet staat te springen om mee te werken aan een deal.

Real Madrid

Meer zelfs: volgens diverse Spaanse media wil PSG zijn vedette onder geen beding verkopen aan Barcelona. De Franse landskampioen duwt Neymar nu richting... Real Madrid.

PSG wil Barça na eerder stukgelopen onderhandelingen een hak zetten en Neymar naar de eeuwige rivaal van De Blaugrana duwen. Real-voorzitter Florentino Perez heeft oren naar de komst van Neymar, ook al zou die flink wat geld moeten kosten.

Poll: Bij welke club zou jij Neymar volgend het liefst zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024