Opschudding bij Real: 'Hazard gaat recht in tegen beslissing van Zidane'

Opschudding bij Real: 'Hazard gaat recht in tegen beslissing van Zidane'
Dinsdag 09 juli 2019 - 21:00   I   door Redactie

Eden Hazard heeft - ongewild weliswaar - een oorlog ontketend bij Real Madrid. Toptalent Vinicius Junior dreigt door de komst van Hazard naar het achterplan te verdwijnen en dat maakt de Braziliaan niet bepaald gelukkig.

De entourage van Vinicius zou een gesprek met het bestuur van Real Madrid geëist hebben, maar dat zou dan weer niet in goede aarde gevallen zijn bij trainer Zinédine Zidane.

Mané

Volgens Don Balon is Zidane de jonge Vinicius liever kwijt dan rijk. Hij gelooft niet echt in de Braziliaan. Zidane wil liever Sadio Mané aan zijn ploeg toevoegen. Hij aast al een hele poos op de Senegalese flankaanvaller.

De Franse oefenmeester hoopt dat voorzitter Florentino Perez nu een deal op poten kan zetten waarbij Mané naar Madrid verhuist en Vinicius de omgekeerde beweging maakt en naar Liverpool trekt. Of het zover zal komen, moet nog blijken.

Update 09/07 - 21:00

Hazard heeft het volgens El Desmarque opgenomen voor Vinicius. De Rode Duivel is van mening dat de Braziliaan perfect op rechts kan spelen en dat hij er zeker succesvol mee kan samenspelen. Zo gaat Hazard voor het eerst in tegen Zidane en hij is er pas bij Real Madrid.

Poll: Wie vind jij de beste speler?

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024