'Dit is dé topfavoriet om kampioen te worden in de Jupiler Pro League'

'Dit is dé topfavoriet om kampioen te worden in de Jupiler Pro League'
Woensdag 10 juli 2019 - 13:30   I   door Redactie

Het voorbije seizoen behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of het nieuwe staat alweer voor de deur. Eind deze maand zijn de eerste competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League alweer achter de rug.

Het nieuwe seizoen zal er héél snel gaan zijn en het is dan ook zaak om er als de kippen bij te zijn en in te zetten op de potentiële kampioen in onze competitie. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan aan het einde van het seizoen te kunnen zeggen dat jij reeds in juli de juiste kampioen voorspelde?

Bij Unibet is één ploeg topfavoriet om komend seizoen met de titel aan de haal te gaan: Club Brugge. Blauw-zwart staat genoteerd op 2.70. Enkel Anderlecht volgt met een notering van 3.00 in het spoor van de Bruggelingen. Hier kan je alle noteringen bekijken.

Heb je nog geen account bij Unibet? Aarzel niet en maak er hier snel een aan. Je ontvangt dan meteen een welkomstbonus van 80 euro.

Poll: Wie zal volgens jou kampioen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024