Barcelona hakt knoop tussen Neymar en Griezmann door: ‘Ze kiezen voor hém’

Barcelona hakt knoop tussen Neymar en Griezmann door: ‘Ze kiezen voor hém’
Woensdag 10 juli 2019 - 13:00   I   door Redactie

Het is een luxeprobleem voor FC Barcelona. De Spaanse landskampioen wil deze zomer een topaanvaller naar Camp Nou halen en de spelers lijken wel in de rij te staan om bij Barça te tekenen.

Zowel Neymar als Antoine Griezmann maakte zich enkele dagen geleden onmogelijk bij zijn huidige werkgever. Neymar stuurde zijn kat naar de eerste training van PSG, Griezmann deed exact hetzelfde bij Atlético. Hun doel: een transfer naar Barcelona forceren.

De bal ligt nu in het kamp van Barcelona, dat een officieel bod moet uitbrengen op de speler die het wil. Er werd gesuggereerd dat Barça Neymar én Griezmann zou binnenhalen, maar zover lijkt het niet te komen.

Minstens 200 miljoen voor Neymar

Volgens verschillende Spaanse media geniet de 28-jarige Griezmann de voorkeur van het Barcelona-bestuur. Het gaat er alles aan doen om Griezmann binnen te halen.

Neymar laten ze bij Barcelona (voorlopig?) links liggen. Daar zit het vervelende vertrek van de Braziliaan twee jaar geleden uiteraard voor iets tussen. Bovendien moet Griezmann 'slechts' 120 miljoen euro kosten. PSG vraagt minstens 200 miljoen voor de 27-jarige Neymar.

Poll: Wie vind jij de beste speler?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Atlético Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024