Transfermarkt LIVE: 4 transfers bij Club Brugge, Balotelli naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: 4 transfers bij Club Brugge, Balotelli naar Belgische topclub?
Woensdag 10 juli 2019 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De kans is plots groot dat Paul Pogba komend seizoen gewoon bij Manchester United speelt. De Engelse recordkampioen vraagt immers 180 miljoen voor Pogba en dat bedrag willen Juventus en Real Madrid niet ophoesten.

*Vincent Kompany zit niet te wachten op een terugkeer van Lucas Biglia. Kompany wil een moderne nummer 6 en die krijgt hij met Philippe Sandler. De huurling van Manchester City kan centraal achterin en als defensieve middenvelder uit de voeten.

*Standard heeft bij de entourage van Nacer Chadli gepolst naar de voorwaarden voor een transfer. De Rode Duivel van AS Monaco staat evenwel (nog?) niet te springen voor een overstap naar België.

*Barcelona heeft een duidelijke voorkeur voor Antoine Griezmann. Of Neymar ook naar Camp Nou verhuist, is nog niet duidelijk.

*Club Brugge speelt deze zomer wellicht nog Arnaut Danjuma en Marvelous Nakamba kwijt.

*Mario Balotelli geeft de voorkeur aan een overstap naar de Serie A. De kans is klein dat de spits in België zal belanden.

*Club Brugge staat op het punt om zijn vijfde zomertransfer af te ronden. Het gaat Simon Deli wegplukken bij Slavia Praag. De Ivoriaan moet de vervanger van Stefano Denswil worden.

*Paul-Georges Ntep, tweevoudig Frans international, is door Wolfsburg aangeboden bij enkele Belgische topclubs. Hij werd eerder al aan Standard en Anderlecht gelinkt.

*Jürgen Klopp zou een akkoord hebben met Barcelona. Hij zou er na afloop van komend seizoen trainer worden.

*Jelle Vossen wordt mogelijk het kind van de rekening bij Club Brugge. Na de komst van David Okereke vertrekt hij mogelijk.

*Philippe Sandler is de nieuwste aanwinst van Anderlecht. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van Manchester City.

Poll: Vind jij Jelle Vossen goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024