Transfermarkt LIVE: 'Vermaelen naar topclub in JPL, megatransfer bij Genk'

Transfermarkt LIVE: 'Vermaelen naar topclub in JPL, megatransfer bij Genk'
Donderdag 11 juli 2019 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens Spaanse bronnen zou Thomas Vermaelen aangeboden zijn bij Anderlecht.

*Genk versterkt zich met Iannis Hagi. Het Roemeense toptalent van Viitorul werd ook aan Barcelona en Manchester City gelinkt.

*Met Geoffry Hairemans vertrekt mogelijk een publiekslieveling bij Antwerp. De Great Old overweegt hem te verkopen.

*Mogelijk wordt Thomas Didillon door Anderlecht verkocht aan Stade Rennes voor 4,5 à 5 miljoen euro. De kans bestaat dat Davy Roef dan de nieuwe eerste doelman wordt.

*Anderlecht haalt na de blessure van Andy Najar ook nog een nieuwe rechtsback.

*Thomas Meunier geniet de belangstelling van Atlético Madrid. Zelf wil hij wel het liefst bij Paris Saint-Germain blijven.

*Omdat KV Mechelen in 1A mag starten, moet Beerschot in 1B blijven. Dat betekent dat het contract van Mo Messoudi niet automatisch verlengd wordt. Hij is dus een vrije speler aangezien zijn verbintenis afloopt.

Poll: Zou Atlético Madrid een mooie club zijn voor Meunier?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024