'Brecht Dejaegere hakt de knoop door en kiest voor deze Belgische topclub'

'Brecht Dejaegere hakt de knoop door en kiest voor deze Belgische topclub'
Vrijdag 12 juli 2019 - 09:00   I   door Redactie

Brecht Dejaegere heeft een beslissing omtrent zijn toekomst genomen. De 28-jarige sterkhouder van AA Gent trok na afloop van het voorbije seizoen de aandacht van Standard en RSC Anderlecht, maar heeft nu beslist om toch in de Ghelamco Arena te blijven voetballen.

Dejaegere leek na een moeilijk seizoen bij Gent op weg naar een rechtstreekse concurrent. Voornamelijk Anderlecht leek aan de mouw van de polyvalente middenvelder te trekken, maar uiteindelijk komt het niet tot een transfer.

"Ik hoorde van mijn manager dat Anderlecht geïnformeerd had en dat Standard wel concreter was, maar ik ben daar niet mee bezig. Ik concentreer me puur op AA Gent", vertelt Dejaegere in Het Laatste Nieuws.

"Zolang ik kan terugvechten, geloof ik er ook in"

"Oké, het voorbije jaar was moeilijker. Maar het heeft altijd in mij gezeten om na een tegenvaller terug te vechten. Zolang ik kan terugvechten, geloof ik er ook in. De dag dat dat stopt, moet je een andere uitdaging zoeken, maar dat is bij mij niet het geval."

"Mijn honger is héél groot. Er wordt bij Gent ook aan een nieuwe ploeg gebouwd, rond een vaste kern van vorig jaar. We willen deze keer vanaf de eerste week mee zijn. Ik ga er alles aan doen om daar mijn rol in te spelen", besluit Dejaegere.

Poll: Vind jij het verstandig dat Dejaegere bij AA Gent blijft?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024