'Vincent Kompany zorgt opnieuw voor opmerkelijke nieuwkomer bij RSCA'

'Vincent Kompany zorgt opnieuw voor opmerkelijke nieuwkomer bij RSCA'
Vrijdag 12 juli 2019 - 10:30   I   door Redactie

Sinds Vincent Kompany terug is bij RSC Anderlecht, zorgde hij al voor enkele verrassende deals. Paars-wit haalde dankzij de aanwezigheid van Kompany niemand minder dan Samir Nasri naar België, terwijl Philippe Sandler zal gehuurd worden van Manchester City.

Maar daar blijft het niet bij. Zo zorgt Kompany nu opnieuw voor een opmerkelijke nieuwkomer bij Anderlecht. Isaac Kiese Thelin (27), de voorbije seizoenen nog uitgeleend aan Waasland-Beveren en Bayer Leverkusen, krijgt zo goed als zeker een nieuwe kans bij paars-wit.

Thelin toonde zich als 'nieuwkomer' tijdens de voorbereiding met drie goals en lijkt zelf ook aan te sturen op een verlengd verblijf bij Anderlecht. "In mijn persoonlijke keuze, of ik blijf of niet, zal de aanwezigheid van Kompany een belangrijk argument zijn", zegt Thelin in Het Laatste Nieuws.

Santini op de bank, Dimata out

Volgens de krant is Kompany volledig overtuigd van Thelin zijn kunnen. De Zweed zou zelfs de pikorde van de spits volledig hebben omgegooid en als nummer 1 aan de competitie beginnen. Ivan Santini zal vrede moeten nemen met een plaats op de bank. Landry Dimata is nog even out.

Poll: Vind jij Thelin goed genoeg om eerste spits van Anderlecht te zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Bayer Leverkusen  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024