Knappe goal van Vanaken helpt Club Brugge niet aan oefenzege

Vrijdag 12 juli 2019 - 20:53   I   door Redactie

Club Brugge is vrijdagavond tegen Lokomotiva Zagreb op een gelijkspel blijven steken. Op het veld van amateurclub Deinze speelde de ploeg van Philippe Clement 1-1 gelijk tegen de Kroaten.

In de slotfase van de eerste helft vielen de doelpunten. Eerst maakte Vanaken een knappe goal. Hij kopte de netjes in de hoek. Op slag van rust kwam Lokomotiva langszij. Na hands ging de bal op de stip en zorgde Uzini voor de gelijkmaker.

Na rust kreeg Club voldoende kansen om het verschil te maken, maar scoren lukte niet meer. Het bleef 1-1. Clement begon aan de partij met Sagna, terwijl andere nieuwkomers Deli en Okereke mochten invallen.

Poll: Denk jij dat dit Club Brugge klaar is voor de start van het nieuwe seizoen?