Transfermarkt LIVE: 'Filipe Luis naar België, Club Brugge vraagt meer dan 27 miljoen'

Transfermarkt LIVE: 'Filipe Luis naar België, Club Brugge vraagt meer dan 27 miljoen'
Maandag 15 juli 2019 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Nabil Dirar verhuist wellicht naar het Midden-Oosten. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt er niet in te zitten.

*Thomas Vermaelen heeft Anderlecht afgewezen. Hij is op weg naar Al-Arabi, waar een lucratief contract op hem ligt te wachten.

*Simon Mignolet blijft wellicht bij Liverpool. Hij lijkt niet meer aan te sturen op een vertrek en zou tweede doelman willen blijven.

*Philippe Coutinho lijkt Barcelona te verlaten. Hij is op weg naar… zijn ex-club Liverpool.

*Noah Fadiga test momenteel bij de Nederlandse tweedeklasser Volendam. Club Brugge wil de jongeling een jaar verhuren.*Neymar en PSG zouden het eens zijn om uit elkaar te gaan. De Franse topclub wil wel een slordige 200 miljoen euro voor de Braziliaan. Barcelona zou dat bedrag willen ophoesten.

*Saido Berahino test momenteel bij Zulte Waregem. Stoke City zou het contract van de spits willen verbreken.

*De transfervrije Filipe Luis (34, ex-Atlético) staat op het verlanglijstje van Ajax, maar zou ook zomaar bij een Belgische topclub kunnen belanden.

*Vincent Kompany hakt knopen door en maar liefst 12 spelers moeten opkrassen bij Anderlecht. Hun namen vind je in dit artikel.

*Real Madrid zou Thibaut Courtois volgende zomer willen ruilen tegen Manchester United-doelman David De Gea.

*Club Brugge zou naar Kenny Saief, overbodig bij Anderlecht, geïnformeerd hebben.

*Club Brugge wil Arnaut Danjuma laten gaan, maar alleen als er minstens 17 miljoen euro op tafel komt. Club weigerde daarnaast al twee aanbiedingen van om en bij de 10 miljoen euro voor Marvelous Nakamba. In totaal wil Club dus meer dan 27 miljoen verdienen aan het vertrek van Danjuma en Nakamba.

*Divock Origi kon op uitleenbasis weg bij Liverpool, maar wil zich doorzetten bij de Champions League-winnaar. Een eventuele overstap naar een Belgische topclub, zit er dan ook niet in.

*Club Brugge dreigt goudhaantje Krépin Diatta deze zomer nog kwijt te spelen. De Senegalees maakte al flink wat indruk op de Afrika Cup.

Poll: Zou jij Filipe Luis graag in de Belgische competitie zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024