'Marc Coucke verrast en neemt érg ingrijpende beslissing bij Anderlecht'

'Marc Coucke verrast en neemt érg ingrijpende beslissing bij Anderlecht'
Woensdag 17 juli 2019 - 09:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft een verrassende en ingrijpende beslissing genomen bij RSC Anderlecht. De voorzitter van paars-wit heeft beslist dat zijn club opnieuw zaken gaat doen met de omstreden Mogi Bayat.

"Ivan Santini werd onlangs aangeboden bij Trabzonspor, maar liep daar niet warm voor. Volgens Turkse bronnen werd de spits in Trabzon ook aangeboden door Mogi Bayat. Opmerkelijk, want Anderlecht werkt normaal niet meer met de makelaar die een spilfiguur is in de zaak Propere Handen", schrijft Het Nieuwsblad.

"Aanvankelijk mocht Bayat alleen nog RSCA-spelers van de hand doen die in zijn eigen portefeuille zitten, zoals Appiah (naar Nantes), Kara (naar Qatar) en Trebel (nog geen oplossing). Alleen heeft paars-wit zo’n lange lijst overbodige spelers die moeten verkocht worden dat Bayat nu toch ook toestemming kreeg om oplossingen te zoeken voor RSCA-spelers die hij niet officieel vertegenwoordigt", verduidelijkt de krant.

De reden daarvoor is duidelijk: Coucke wil tal van spelers verkopen. En liefst zo snel mogelijk. "Anderlecht wil geld genereren uit transfers, maar blijft wel op zijn hoede voor de invloed en reputatie van Bayat", besluit HNB.

Poll: Is dit een verstandige beslissing?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024