'Joe Hart hakt knoop door over transfer naar Anderlecht'

'Joe Hart hakt knoop door over transfer naar Anderlecht'
Donderdag 25 juli 2019 - 19:30   I   door Redactie

Joe Hart (32) was ooit de nummer 1 van Manchester City en de Engelse nationale ploeg, maar tijden kunnen veranderen. Nu moet de ervaren doelman zelfs opkrassen bij Burnley.

Hart begon vorig seizoen nog als titularis aan het seizoen bij Burnley, maar verloor na de jaarwisseling zijn plaats aan Tom Heaton. Voor komend seizoen rekent Burnley niet meer op Hart. Het geeft de voorkeur aan Heaton en Nick Pope.

Didillon weg?

Dat maakt dat Hart nu op zoek moet naar een nieuwe werkgever. In eigen land wordt Hart opnieuw in verband gebracht met een overstap naar Anderlecht. Hij wordt zelfs al de nieuwe doelman van de Brusselse club genoemd. Dat is niet zo verrassend. Paars-wit dreigt Thomas Didillon kwijt te spelen en gaat mogelijk op zoek naar een nieuwe nummer 1.

Als Vincent Kompany oordeelt dat Frank Boeckx en Davy Roef niet goed genoeg zijn om onder de lat te staan bij paars-wit, zal hij ongetwijfeld snel uitkomen bij Hart. Kompany kent de Engelse goalie uiteraard nog goed van zijn periode bij Manchester City.

Update 25/7 - 19:30

The Daily Mail meldt dat Hart graag in de Premier League aan de slag wil blijven. Hij lijkt nu op weg naar promovendus Sheffield United, dat naarstig op zoek is naar een nieuwe doelman. Hart zou een overgang zien zitten. Een verhuis naar Anderlecht lijkt dan ook ver weg.

Poll: Vind jij dat Anderlecht voor Joe Hart moet gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley  I  Manchester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024