'Club Brugge troeft Genk én Anderlecht af en realiseert toptransfer'

'Club Brugge troeft Genk én Anderlecht af en realiseert toptransfer'
Woensdag 24 juli 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge staat op het punt om een zesde inkomende zomertransfer af te ronden. De vicekampioen gaat zijn kern versterken met Percy Tau (25), vorig seizoen de beste speler in de Proximus League.

Tau is eigendom van Brighton & Hove Albion, maar de Zuid-Afrikaan maakt momenteel geen aanspraak op een werkvergunning voor de Premier League. Vorig seizoen werd de polyvalente flankaanvaller verhuurd aan Union, waar hij de grote man was.

Tau was bij de Brusselse club in 35 officiële wedstrijden goed voor 13 goals en 13 assists. Nu staat de speler op een zucht van een overstap naar Club BruggeHet Nieuwsblad meldt dat de deal op enkele details na rond is. Club zal Tau huren van Brighton.

Update 22/7 - 15:00

Club Brugge staat ondertussen op een zucht van de komst van Tau. De Zuid-Afrikaan zal het komende seizoen gehuurd worden van Brighton & Hove Albion. Of blauw-zwart een aankoopoptie kan bemachtigen, moet nog blijken.

Update 24/7 - 12:30

Volgens verschillende Franstalige media is het zeker: Tau verhuist naar Club Brugge. Blauw-zwart speelde korter op de bal dan KRC Genk en Anderlecht en zal de komst van de Zuid-Afrikaan nu snel officieel aankondigen.

Poll: Is Tau een goede aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Brighton & Hove Albion  I  KRC Genk  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024