‘Marc Coucke zet een stap opzij bij Anderlecht’

‘Marc Coucke zet een stap opzij bij Anderlecht’
Vrijdag 19 juli 2019 - 12:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft een stap opzijgezet bij RSC Anderlecht. Het is niet dat hij zich heeft teruggetrokken als voorzitter, maar Coucke heeft de jongste tijd wel steeds meer verantwoordelijkheid gegeven aan Michael Verschueren, Frank Arnesen en Vincent Kompany.

Sinds de komst van Vincent Kompany waait er een frisse wind door het oefencomplex in Neerpede. Kompany keerde niet zomaar terug naar Anderlecht. Het is zijn doel om de club van zijn hart opnieuw groot te maken.

Kompany wilde en kreeg veel verantwoordelijkheid. En dat zorgt ervoor dat Coucke een stap opzij kon zetten. Hij moet zich in tegenstelling tot zijn beginperiode bij paars-wit niet meer bezighouden met de dagelijkse gang van zaken op de club.

Blindelings vertrouwen

Coucke heeft een blindelings vertrouwen in Verschueren, Arnesen, Kompany en ook de andere belangrijke mannen binnen Anderlecht. Volgens insiders is het een goede zaak dat Coucke nu de juiste personen op de juiste plaats heeft weten neer te zetten. Dat was in zijn beginperiode in Brussel wel even anders...

Poll: Vind jij Marc Coucke een goede voorzitter voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024